Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 

SocGen EURO STOXX®Banks Express 2021 HUF

 

Kiknek ajánljuk figyelmébe?

  • Akik profitálni szeretnének az EURO STOXX®Banks (Price) Index teljesítményéből oldalazó vagy enyhén emelkedő piaci mozgás esetén.
  • Akik attraktív hozamot szeretnének elérni, akár előrehozott lejárat lehetőségével.
  • Akik a mögöttes indexbe történő közvetlen befektetéshez képest alacsonyabb kockázatot szeretnének vállalni.

A strukturált értékpapírok jegyzésére üzletkötőinknél, illetve a NetBrokerben van lehetőség.

Főbb paraméterek

Megnevezés SocGen EURO STOXX®Banks Express 2021 HUF
Termékkategória Express Note
Mögöttes termék EURO STOXX® Banks (Price) Index
Kibocsátó Société Générale (SG Issuer)
ISIN XS1574510902
Névérték 300 000 HUF
Kupon 6,50%
Visszahívási korlát A mögöttes index 2017.május 9-i záróárának 100%-a
Lejáratkori korlát A mögöttes index 2017.május 9-i záróárának 65%-a
Devizanem HUF
Jegyzési időszak 2017. április 11. - 2017. május 9.
Értékelési napok Évente
(lehetséges kifizetési időpontokat megelőző 5. munkanapon)
Lehetséges visszahívás Évente
(Első alkalommal 2018. május 16-án)
Kifizetés visszahívás esetén Abban az évben, amikor a megfigyelési időpontban az EURO STOXX® Banks (Price) Index értéke az Indulási érték felett van vagy azzal megegyezik, korai lejáratra kerül sor és az eltelt évek számának megfelelő kuponfizetésre valamint a Névértékre jogosult a befektető
Lejáratkori kifizetés - Amennyiben korai lejáratra nem kerül sor és az utolsó megfigyelési napon (2021. május 10-én) az EURO STOXX® Banks (Price) Index értéke megegyezik a Kiindulási ár 65%-ával vagy afölött van, a Névérték 100%-ának plusz a 4 évre számolt kuponnak a kifizetésére kerül sor.
- Egyéb esetben az EURO STOXX® Banks (Price) Index indulástól számított teljesítményének megfelelő kifizetésre kerül sor. Ebben az esetben tőkevesztéssel kell számolni.
Kibocsátás dátuma 2017. május 16..
Lejárat napja 2021. május 17.
Futamidő max. 4 év
Tőzsdei bevezetés A termék nem kerül tőzsdei bevezetésre

Részletes Információk

Ügyféltájékoztató

Express Note általános terméktájékoztató

Letölthető dokumentumok

2016. július 6-tól hatályos Alaptájékoztató és Kiegészítései

Végleges Feltételek

Közzététel a SocGen EURO STOXX®Banks Express 2021 HUF (XS1574510902) strukturált értékpapír lejáratárkori kifizetéséről (2021.05.17)

Másodlagos piac

Lejárat előtti értékesítésre korlátozottan van lehetőség, az Értékpapírok visszavásárlására a Kibocsátó valamint a Forgalmazó nem vállal kötelezettséget. Ebből következően előfordulhat, hogy Ön nem tudja vagy nem a szándékai szerint tudja majd a futamidő alatt értékesíteni ezen értékpapírjait.

Kockázati tényezők

  • Az értékpapírra az angol jog rendelkezései az irányadók;
  • lejáratkori érték kifizetéséért, az Express Note kibocsátója, a Société Générale (SG Issuer) vállal kötelezettséget. Amennyiben fizetésképtelen, úgy a lejáratkori érték kifizetése kétséges;
  • nincs tőkevédelem;
  • amennyiben a mögöttes termék értéke a korlát értéke alá csökken és a végső megfigyelési időpontban is ott tartózkodik, tőkeveszteség is lehetséges;
  • az elérhető lejáratkori hozam maximális értéke a Kupon értéke szorozva az eltelt évek számával, abban az esetben is, ha a mögöttes termék ennél jobban teljesít;
  • a futamidő alatt az Express Note árfolyama nem 1:1 arányban követi a mögöttes index mozgását;
  • a futamidő alatt korlátozott értékesíthetőség, másodpiac hiánya, alacsony likviditás.

A SocGen EURO STOXX®Banks Express 2021 EUR egyéb részleteiről kérjük, tájékozódjon az értékpapírok forgalomba hozatalához készült Végleges Feltételekből és az Alaptájékoztatóból, illetve azok magyar nyelvű összefoglalójából, melyek megtalálhatóak az Erste Befektetési Zrt. (www.ersteinvestment.hu), illetve a Kibocsátó (http://prospectus.socgen.com) honlapján.

A hirdetésben foglalt információk nem teljeskörűek, céljuk kizárólag az adott strukturált értékpapír fajtával, illetve az egyedi termékkel kapcsolatos egyes specifikus információk megismertetése a befektetőkkel. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Société Générale által kibocsátott értékpapírok Alaptájékoztatója (Debt Instruments Issuance Programme Base Prospectus) és a Magyarországon is forgalomba hozott egyes strukturált értékpapírok forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek (Final Terms, illetve azok magyar nyelvű összefoglalója) a forgalmazó Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT és Deutsche Börse AG) oldalán (http://www.ersteinvestment.hu/hu/XS1574513831.html) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvasson el befektetési döntése előtt. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat, továbbá ismerje meg a strukturált értékpapírokhoz kapcsolódó kockázatokat, mely kockázatok eltérőek lehetnek a termék mögöttes struktúráját képező eszközök kockázataitól és amellyel kapcsolatosan a jelen dokumentum is tartalmaz tájékoztatást. A hirdetés áttanulmányozása nem helyettesíti a kibocsátói dokumentumok ismeretét. A jelen tájékoztatás a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény szerinti kereskedelmi kommunikációnak minősül. A hirdetés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, a leírtak alapján sem az Erste Befektetési Zrt.-vel szemben, sem a Kibocsátóval szemben igény nem érvényesíthető. Az Erste Befektetési Zrt. a változtatás jogát fenntartja

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Társaságunknál a fentieken túl, további strukturált értékpapírok is eléhetőek,, melyek listája és az azokkal kapcsolatos terméktájékoztató anyagok megtalálhatóak az alábbi weboldalon:
http://ersteinvestment.hu/hu/strukturalt_ertekpapirok.html

A terméktájékoztató anyagokban foglalt információk segítségével az egyes strukturált értékpapírok kondíciói könnyedén összehasonlíthatóak.

Felhívjuk figyelmét az MNB fogyasztóvédelmi honlapjára, amely számos tájékoztatóval. valamint az összehasonlítást, választást segítő alkalmazásokkal segíti Önt az egyes pénzügyi kérdései megválaszolásában. Az MNB fogyasztóvédelmi honlapjának elérhetősége:
http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem