Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste Certifikátok, Warrantok

 

Üdvözöljük az Erste Certifikátok és Warrantok birodalmában!

Ezek a termékek olyan értékpapírok, amelynek értéke egy adott mögöttes termék - például egy részvénypiaci index, nyersanyag vagy akár egyedi részvény - árfolyamának alakulását követi meghatározott módon. A certifikát és a warrant tehát lényegében egy ígérvény.

Hasznos oldalak, linkek, árfolyam információk

A termékek listáját, az azokkal kapcsolatos árfolyamváltozásokat és tőkeáttételeket az Erste Market weboldalon érhetik el.
Továbblépés az Erste Market weboldalra

Erste Certi Híradó - Irakozzon fel Ön is, hogy naprakész lehessen!
Részletek és feliratkozás

Típusok és működésük
Index certifikátok működése
Turbo Long és Turbo Short Certifikátok és Warrantok

További hasznos linkek
Képekkel illusztrált példák a működésre
Díjmentes oktatások
Ügyfélszolgálat
Közzétételek
Maradványértékes kereskedés


Kiütött, lejárt és korábban kivezetett termékek

Amennyiben a már nem kereskedhető Erste Certifikátok és Warrantok listáját kívánja elérni, kérjük, hogy kattintson az alábbi linkre.
Megszűnt termékek listája


Fontos információk

A hivatkozott táblázatokban és a grafikonokon megjelenő adatok, adatszolgáltatási, vagy más technikai okokból eredő hibás megjelenéséért felelősséget nem vállalunk.

Jelen oldalon és hivatkozott táblázataiban megjelentetett információk kizárólag tájékoztató jellegűek, az oldalak tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak és befektetési tanácsadásnak. A leírtak alapján az Erste Befektetési Zrt.-vel szemben igény nem érvényesíthető, a közreadott információkért felelősséget nem vállal.

Az Erste Group Bank AG által kibocsátott certifikátok és warrantok kibocsátási programjához készült Alaptájékoztató és a Magyarországon forgalomba hozott egyes termékek forgalomba hozatala kapcsán készült Végleges Feltételek a kibocsátó honlapján és az Erste Befektetési Zrt. Certifikát aloldalán (Certifikát és Warrant közzétételek) rendelkezésre állnak, melyeket kérjük, figyelmesen olvasson el. Befektetési döntése meghozatala elott óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.