Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: NetBroker NYSE

NetBroker NYSE

Az elérhető NYSE és NASDAQ részvények listáját keresse a NetBrokerben, a Tőzsdei kereskedés menüpontban!

Még nincs NetBroker hozzáférése? Kérjen visszahívást és kollégáink segítenek, hogy kedvezményekkel együtt szerezhesse meg!


gomb: Kérjen visszahívást gomb CV-re


New York Stock Exchange

Az amerikai tőzsde hosszú és színes történelemmel rendelkezik. New York városában, 1792 május 12-én alapították, amikor 24 ügynök aláírta az úgynevezett „Buttonwood agreement”-et. Ettől kezdve a kereskedés az utcák helyett a Tontine Coffee House-ban folytatódott. A „curbstone” brókerek nyitottak, függetlenek és szívósak voltak. Esélyt adtak a feltörekvő iparágaknak, és a kisvállalkozásoknak az új befektetési lehetőségekkel. Robusztus piacot biztosítottak a vállalkozók növekvő cégeinek, az Amex segítette a nagy vállalati szegmensek növekedését és fellendülését.
Több mint 2 évszázad elteltével, a New York Stock Exchange (NYSE) a világ legnagyobb tőzsdéjévé vált, piaci kapitalizációja több mint 16 billió dollár és közel 1900 vállalat részvényei vannak bevezetve.
New York Stock Exchange történelme

Kedvezményes NetBroker számlanyitás! Részletek

Kereskedési modell

A NYSE egyedülálló piaci modellt alkalmaz, egyesíti a vezető technológiát az emberi ítélőképességgel. Az NYSE piaci modell alapja a kijelölt árjegyző (Designated Market Maker). Az árjegyző kötelezettsége fenntartani a tisztességes és rendezett piacot a kijelölt értékpapír számára. Kézi és elektronikus megoldásokat is használnak az árazás segítésére a piac nyitáskor, záráskor és az instabil vagy kiegyensúlyozatlan kereskedési periódusokban. Ez a megközelítés elengedhetetlen a legjobb ár biztosításához, a volatilitás csillapításához és a likviditás fokozásához.
Az árjegyzők a piaci tapasztalatuk mellett, emberi ítélőképességüket, a makrogazdasági híreket, és az iparág specifikus értesüléseiket is használják a döntéseik meghozatala során.

NYSE U.S. 100 Index

A New York Stock Exchange részvényindexe az NYSE U.S. 100. A new yorki-i tőzsdén kereskedett, 100 legfontosabb részvény árfolyamváltozását képezi le.

Adatszolgáltatás
Kereskedési szakaszok

Felhívjuk figyelmét, hogy az internetes kereskedési rendszereinkben jelenleg a NYSE U.S. 100 Indexbe tartozó részvények érhetőek el. Az amerikai piacon a megszokott megbízás formák egy része (például Stop Limit) nem elérhető. A megbízás típusokról és a kereskedési szakaszokról kérjük tájékozódjon a NetBroker felhasználói kézikönyvben.

Információk a NASDAQ-ról

Elérhetőség:
8:00 – 17:30 Ügyfélszolgálatunk a 06 1 23 5 5151 telefonszámon.
17:30 – 22:00 Üzletkötőink tartanak ügyeletet a 06 1 235 5111 telefonszámon.