Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

nb: XETRA Real-time fejléc

Tőzsdei adatokkal kapcsolatos információk

Tőzsdei adatok díjai

A számla megnyitását követően a részvények, határidős termékek illetve CFDtermékek (kivéve index CFD-k) tekintetében az Erste Trader rendszer késleltetett adatokat közöl. Valósidejű adatok eléréséhez, elő kell fizetnie az egyes tőzsdék adatszolgáltatására. Az előfizetés havi díjas, a feliratkozást és a leiratkozást egyaránt a kereskedési rendszerben kell kezdeményezni.

A „Tőzsdei adatok előfizetése” című leírásban egy segédletet talál a feliratkozás/leiratkozás menetéről.
Az alábbi táblázat tőzsdék szerint bontva tájékoztató jelleggel mutatja a valós idejű (real-time) adatszolgáltatás havi díjait.. Level 1 jelentése: valós idejű legjobb vételi és legjobb eladási árfolyam megjelenítése. Level 2 jelentése: valósidejű legjobb 5 vételi és eladási árfolyam megjelenítése (ötös mélységű ajánlati könyv)

Az adott tőzsdére vonatkozó előfizetési díjat megtalálja a kereskedési rendszerben az „Előfizetés piaci adatokra”(Manage Subscriptions) menüpontban. Kérjük, a feliratkozás előtt mindig ellenőrizze a kereskedési felületen az előfizetés havidíját!
Egyes tőzsdék az előfizetési szerződéseikben meghatározott feltételek teljesítése esetén (pl. havi forgalom vagy ügyletszám) a havi előfizetési díjat visszatéríthetik.

Azonnali piacok
Tőzsde megnevezése Lakossági ügyfelek Lakossági ügyfelek Szakmai ügyfelek Szakmai ügyfelek
Level 1 Level 2 Level 1 Level 2
Budapest Stock Exchange 1 EUR 2 EUR 15 EUR 25 EUR
Deutsche Börse (XETRA) 4.9 EUR 19.9 EUR 71.76 EUR 86.81 EUR
Deutsche Börse DAX Indices 1 EUR - 11.21 EUR  
Deutsche Börse Xetra ETFs and ETPs 1 EUR - 10.59 EUR  
European Stocks (BATs Europe) Díjmentes - 32.00 GBP  
NASDAQ 1 USD - 24 USD  
New York Stock Exchange 1 USD - 45 USD -
NYSE (AMEX and ARCA), Bats 1 USD - 23 USD -
Prague Stock Exchange 2,5 EUR 5 EUR 15.5 EUR 25.5 EUR
Prague Stock Indices Díjmentes - 5.5 EUR  
Wiener Börse/Vienna Stock Exchange 2 EUR 3 EUR 37.50 EUR 47.00 EUR
S&P 500 Index 4.2 USD - 4.20 USD -
Wiener Börse/Vienna Stock Indices 1 EUR - 14.00 EUR -
         
Határidős (futures) piacok
Tőzsde megnevezése Lakossági ügyfelek Lakossági ügyfelek Szakmai ügyfelek Szakmai ügyfelek
Level 1 Level 2 Level 1 Level 2
CBOT 1.5 USD 11.35 USD 125.75 USD 125.75 USD
CME 1.5 USD 11.35 USD 125.75 USD 125.75 USD
COMEX 1.5 USD 11.35 USD 125.75 USD 125.75 USD
ICE futures U.S. (NYBOT) 120 USD 120 USD 120 USD 120 USD
NYMEX 1.5 USD 11.35 USD 125.75 USD 125.75 USD
OPRA Data (opciós piac, jelenleg nem elérhető) 1.25 USD - 31.5 USD -

Az előfizetői adatokat a valóságnak megfelelően, angolul szükséges megadni, különös tekintettel a munkáltatóra, foglalkozásra vonatkozó részeket, mert az itt megadott információk alapján a tőzsde jogosult az előfizetői szerződést visszautasítani és az adatszolgáltatást megszűntetni, vagy az eredetileg privát/magánszemély (”non-professional”) előfizetést szakmaivá átsorolni, amennyiben a szerződésben olyan adatokat ad meg, amely szakmai státuszt feltételez. (portfoliómenedzser, bankár, bróker stb. mint foglalkozás/munkakör) Amennyiben jelenleg nincs alkalmazotti munkaviszonya, abban az esetben is szükséges az adatok megadása, pl. vállalkozó (self-emloyed), munkanélküli (unemployed), nyugdíjas (retired) stb.

Tőzsdei adatok előfizetése

Az alábbi leírás segítséget nyújt önnek real-time kereskedési adatok és hírek előfizetésével kapcsolatban. Megmutatja egyben azt is, hogyan tudja jelenlegi és korábbi előfizetési, számlázási adatait lehívni.

Letöltés (PDF)


másodpiaci adatszolgáltatás

Lakossági ügyfélként díjmentesen van lehetősége előfizetni valós idejű árfolyamadatokra. Az adatokat a BATS Chi-X Europe, mint másodlagos piaci szolgáltató biztosítja, az üzletkötések azonban továbbra is az elsődleges piacon teljesülnek. Emiatt előfordulhat, hogy a közölt valós idejű adatoktól eltérő áron teljesülnek a megbízások, illetve hogy egyes termékekre nincs elérhető árfolyamadat a másodlagos piacon. Az eltérésből adódó esetleges károkért az Erste Befektetési Zrt. nem vállal felelősséget. Jogviták esetén az előfizetői szerződés eredeti angol verziója illetve a dán jogrendszer a mérvadó. A legtöbb piacra természetesen továbbra is elő tud fizetni valós idejű adatokra a tőzsde által meghatározott havidíjért. A jelenleg élő előfizetéseit nem érinti a változás. Az előfizetői szerződés magyar nyelvű fordítását tájékoztató jelleggel az alábbi linken éri el:

Letöltés (PDF)

*Csak a szabadszakaszos kereskedésre érvényes
A táblázatokban szereplő feltételek / követelmények változhatnak. Kérjük Ügyfeleinket, hogy tájékozódjanak a rájuk vonatkozó pontos feltételekről a kereskedési platformokon belül elérhető Számla-Előfizetői árlista menüpontban.

 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

Kérdése van?

Kovács Norbert

Hívjon a 06 1 235 7563 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!