Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Erste Trader tab

Erste Trader oktató anyagok

et: Oktató anyagok Kezdeti lépések Kezdeti lépések
A sikeres kereskedéshez elengedhetetlen, hogy megismerjük a margin kereskedés működését, igénybe vegyük a kockázatkezelés eszköztárát, és tisztában legyünk a spread-ek fogalmával.
tovább
et: Oktató anyagok Deviza megbizások Deviza megbízások
A Deviza megbízások többféle képpen is megadhatóak, de bármelyik módot is választjuk, a megbízási jegyeken szereplő fogalmak azonosak. Az alábbi oldalon ezen fogalmak/mezők jelentését íjuk le, és gyakorlati példákkal segítjük a megértést.
tovább
et: Oktató anyagok ET röviden Erste Trader röviden
Bemutatjuk röviden a saját igényeknek megfelelően kialakítható kereskedési felület nézeteit, az árfolyamtábla működését, a termékkereső használatát és a grafikonrajzoló kezelését.
tovább
et: Oktató anyagok ET röviden Kereskedési Tippek Technikai Alapon
Az AutoChartist egy sokoldalú árszint és alakzat felismerő szoftver, amely a beállított keresési kritériumok alapján vizsgálja a piacot és jelzi a különféle technikai trend alakzatok mint a háromszög, zászló, alj, csúcs stb. kialakulását. Kereskedési stílustól függetlenül az AutoChartist az eszközök széles tárházával valamennyi kezdő és profi felhasználónak hasznos segítséget nyújt a kereskedési döntés meghozatalában. Az eszközt beépítettük a kereskedési felületbe, így nem kell külön alkalmazást megnyitnia, vagy telepítenie. Ha szeretne egy tippet lekereskedni, akkor azt közvetlenül a kereskedési tipp oldaláról megteheti, sőt, egy kattintással hozzárendelheti a tippen szereplő take profit és stop loss szinteket is.
tovább
et: Oktató anyagok Oktatások Oktatások
Az Erste Befektetési Zrt. havi rendszerességű oktatást szervez Ügyfelei számára, "Hogyan kereskedjünk az Erste Trader-en?" címmel. Vegyen részt az oktatáson, ahol kollégáink készséggel segítenek a rendszer megértésében.
tovább
et: Oktató anyagok Oktató videók Oktatóvideók
Videótárunkban oktatóanyagokon keresztül ismerkedhet meg az Erste Trader felület használatával és működésével, grafikonok kezelésével, valamint az egyes termékek kereskedésének technikájával.
tovább
et: Gazdasági adatok bemutatása Gazdasági adatok bemutatása
Az alábbiakban a gazdasági teljesítmény mérésére szolgáló legfontosabb makroadatokat mutatjuk be. Megtalálja benne az egyes adatok meghatározását, jelentőségét, forrását, publikálásnak időpontját és gyakoriságát.
Letöltés (PDF)
et: Oktató anyagok Fogalomtár Fogalomtár
A fogalomtárban megtalálja a megbízásokhoz, margin-hoz, elszámoláshoz, grafikonrajzolóhoz, a technikai beállításokhoz, valamint összefoglaljuk a kereskedhető termékekhez kapcsolódó legfontosabb fogalmakat is.
tovább
 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

Kérdése van?

Kovács Norbert

Hívjon a 06 1 235 7563 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!