Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: TBSZ hosszútávú befektető 195x105

TBSZ - Hosszútávú befektetőknek

A Tartós Befektetési Számla előnyei Önnek, ha Ön a hosszabb távú, alacsonyabb kockázatú befektetések híve

Adóelőny

A TBSZ-en kereskedett, kezelt összeg és annak hozamai adó- és járulékmentesen, vagy kedvezményesen adóznak, ha a számlanyitás évétől számított 3-5 évig e számláról kifizetés nem történik.

Rugalmas összetétel

A TBSZ-en kereskedhető termékek köre szinte teljes mértékben megegyezik a normál számlával. A számlán nyitható bármilyen részvény, day-trade ügylet.

Rugalmas időtáv

A TBSZ-en kezelt pénz bármikor elvihető, az egyetlen különbség az adókedvezmény mértékében mutatkozik csak a kivétel időpontjától függően.

További információ

Ha szeretné látni hogyan működik a Tartós Befektetési Számla a gyakorlatban, kérjük olvassa tovább honlapunkat a következő linket követve:
A Tartós Befektetési Számla bemutatása

TBSZ számlanyitás

Hogyan nyithat TBSZ-t nálunk?
Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálatunkkal


A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza a tartós befektetési számlával kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat, valamint a Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, valamint Díjjegyzékét. Az üzletszabályzat tartós befektetési számlával kapcsolatos rendelkezéseinek elérhetőségéről, a szolgáltatás elérhetőségének kezdő időpontjáról külön közlemény rendelkezik. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. A fentiekben foglaltakért az Erste Befektetési Zrt. nem felelős.

Az adózási tudnivalók nem tartalmaznak teljes körű információkat. Kérjük, döntése meghozatala előtt részletesen tájékozódjon a tartós befektetési számlával (TBSZ), nyugdíj-előtakarékossági számlával (NYESZ-R) és egyéb adózási kérdésekkel kapcsolatos jogszabályi feltételekről, valamint konzultáljon adótanácsadójával. Az adójogszabályok és azok értelmezései változhatnak, az abból fakadó következményekért Társaságunk, mint az Erste Befektetési Zrt. függő ügynöke, valamint az Erste Befektetési Zrt. sem tehető felelőssé.

 

Mindent a TBSZ-ről 

Részletes bemutatás
A számlatípus ismertetése, be- és kifizetés menete, adózás

Kinek ajánlott?
Aktív kereskedőknek
Hosszútávú befektetőknek

A TBSZ előnyei
Kedvező adózás, rugalmas időtáv és befektetés

TBSZ Sajtófigyelő
Érdekes cikkek az elektronikus sajtóból

Jogszabályi háttér
Gyakran Ismételt Kérdések