Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: FX

Deviza FX

A globális devizapiacon a napi becsült forgalom eléri a 3500 milliárd dollárt. Ezzel a világ legnagyobb piacáról van szó, meghaladja a részvény és határidős piacok együttes napi forgalmát. Itt a befektetők a napi 24 órájában, heti 5 napon keresztül több mint 180 különböző devizapárral kereskedhetnek.


Sokaknak a devizapiacról két dolog jut eszébe: magas tőkeáttétel, és a nagy pozíció méretek. De ez nem feltétlenül van így. Lehetőség van kisösszegű pozíciók nyitására, így alacsony tőkeáttétellel vagy anélkül is kipróbálhatja magát bárki a devizakereskedésben.

et: Termékek_Deviza

A tőkeáttételes kereskedésről

Deviza Forward

Az Erste Trader lehetőséget biztosít devizaügylet határidős megkötésére tőzsdén kívül is. A platformon kereskedhető devizapárok közül szinte az összes elérhető határidős kontraktus formájában is. Az Deviza Forward segítségével a befektető hosszabb távon kihasználhatja a két valuta közötti kamatláb különbözetet valamint árfolyamkockázat ellen is tud védekezni, fedezeti ügylet formájában.

Példa kamatkülönbözet kihasználására és fedezeti ügylet kötésére

et: Termékek_Futures

Spot Metal

Kereskedhet arany, ezüst, platinum vagy palládiummal, tőkeáttételes long, short ügylettel akár napon túl is. Az Erste Traderen keresztül arannyal és ezüsttel amerikai dollár, euró, japán jen, ausztrál dollár és hongkongi dollár ellenében lehet kereskedni. A platina és a palládium az amerikai dollár párban kereskedhető.

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat.

Deviza FX működése

ESMA határozattal kapcsolatos változások 2018. augusztus 1-től
Dokumentum letöltése (PDF)


Forex termékek keresdeskedési kondíciói, fedezeti követelményei, küszöbértékei, swap pontok.

Tovább a Devizakondíciókhoz

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 63%-án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését, és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

Az Deviza FX, DevizaForward és SpotMetal termékekre vonatkozó kereskedési kondíciókat a kereskedési platformokon belül elérhető "Számla/Kereskedési feltételek" (Trading conditions) menüpontban találja.

A Pénzügyi Szolgáltató által előírt margin követelmények alapértékét ide kattintva tekintheti meg.

 

Demo regisztráció 

et: Demo regisztrációs box - platformok

Kereskedés 10 000 000 Forint tõkével a devizapiacokon? Próbálja ki demo számlán kockázatok nélkül!

REGISZTRÁCIÓ

Erste Trader szakértő 

Kérdése van?

Kovács Norbert

Hívjon a 06 1 235 7563 telefonszámon, vagy
kérjen visszahívást!