Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: TBSZ hosszútávú befektető 195x105

TBSZ - Hosszútávú befektetőknek

A Tartós Befektetési Számla előnyei Önnek, ha Ön a hosszabb távú, alacsonyabb kockázatú befektetések híve

Adóelőny

A TBSZ-en kereskedett, kezelt összeg és annak hozamai adó- és járulékmentesen, vagy kedvezményesen adóznak, ha a számlanyitás évétől számított 3-5 évig e számláról kifizetés nem történik.

Rugalmas összetétel

A TBSZ-en kereskedhető termékek köre szinte teljes mértékben megegyezik a normál számlával. A számlán nyitható bármilyen részvény, day-trade ügylet.

Rugalmas időtáv

A TBSZ-en kezelt pénz bármikor elvihető, az egyetlen különbség az adókedvezmény mértékében mutatkozik csak a kivétel időpontjától függően.

További információ

Ha szeretné látni hogyan működik a Tartós Befektetési Számla a gyakorlatban, kérjük olvassa tovább honlapunkat a következő linket követve:
A Tartós Befektetési Számla bemutatása

TBSZ számlanyitás

Hogyan nyithat TBSZ-t nálunk?
Kapcsolatfelvétel Ügyfélszolgálatunkkal


A tájékoztatás nem teljes körű. A megfelelő befektetési döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza a tartós befektetési számlával kapcsolatos jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat, valamint a Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, vonatkozó szerződéses feltételeit, valamint Díjjegyzékét. Az üzletszabályzat tartós befektetési számlával kapcsolatos rendelkezéseinek elérhetőségéről, a szolgáltatás elérhetőségének kezdő időpontjáról külön közlemény rendelkezik. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatások és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlattételi felhívásnak. A fentiekben foglaltakért az Erste Befektetési Zrt. nem felelős.

 

Mindent a TBSZ-ről 

Részletes bemutatás
A számlatípus ismertetése, be- és kifizetés menete, adózás

Kinek ajánlott?
Aktív kereskedőknek
Hosszútávú befektetőknek

A TBSZ előnyei
Kedvező adózás, rugalmas időtáv és befektetés

TBSZ Sajtófigyelő
Érdekes cikkek az elektronikus sajtóból

Jogszabályi háttér
Gyakran Ismételt Kérdések