Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

fej: Szolg Megtakarítási Program

Erste Megtakarítási Program

Az Erste Megtakarítási Program a rendszeres megtakarítások tipikus eszköze, kötelezettségek nélkül, költséghatékonyan segít Önnek hosszú távú céljai elérésében.

Erste Megtakarítási Program keretében szeretne befektetni?

Ahhoz, hogy Erste Megtakarítási Program keretében vásárolhasson befektetési jegyeket, nem kell mást tennie, mint az Erste Bank bármely fiókjában értékpapírszámlát nyitni.

Számlanyitás kapcsolatban érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon!

Erste Bank fiókok listája
Elérhető befektetési csomagok

Nem kell kötelezettséget vállalni!

Az Erste Megtakarítási Program keretében szabadon dönthet, mikor mekkora összeget takarít meg. Akár havonta kis összegeket spórol, akár ritkábban takarít meg jelentősebb összegeket.

Kényelem, egyszerűség

Lehetősége van arra, hogy a befizetett pénzeiből automatikusan megvásárlásra kerüljenek az Ön által kiválasztott befektetési jegyek. Elég például egy állandó átutalási megbízást adni bankjánál, más teendője ebben az esetben nincs.

Rendszeres átutalások rögzítéséhez Hirdetményünkben talál segítséget:
Hirdetmény az Erste Befektetési Zrt. által kínált befektetéscsomagokról (PDF)

Költségmegtakarítás

Az Erste Megtakarítási Program keretében vásárolt befektetési jegyek vétele Nyugdíj-előtakarékossági számlára történő vétel esetén díjmentes.

Adókedvezmény lehetősége

A nyugdíj-előtakarékossági számla előnye, hogy befizetései után adókedvezményt vehet igénybe (ezzel lényegesen nő a hozama), illetve az elért hozamok után nem kell kamat- és árfolyamnyereségadót, illetve egészségügyi hozzájárulást fizetnie**.

**Az adó-és járulékmentességrészletes feltételeiről tájékozódjon munkatársainknál.

Erste Megtakarítási Program keretében aktuálisan megvásárolható befektetési alap kínálatunkért és további információért forduljon tanácsadóinkhoz az Erste Bank fiókjaiban! Megalapozott befektetői döntés csak az adott befektetési alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél és az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. fiókhálózatában rendelkezésre állnak. Befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetési alapok vételéhez és visszaváltásához, valamint az értékpapírszámla és nyugdíj-előtakarékossági számla vezetéséhez kapcsolódó díjakról, szerződéses és jogszabályi  rendelkezésekről továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, és a befektetésekből származó esetleges károkat.A Megtakarítási Programmal kapcsolatos rendelkezésekről továbbá kérjük, tájékozódjon az Erste Befektetési Zrt. Üzletszabályzatából, vonatkozó szerződéseiből, valamint  hirdetményeiből.Ezen hirdetés nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési vagy adó tanácsadásnak. A jelen dokumentumban foglaltak alapján az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal. A jelen dokumentumban foglaltak változásának jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja.